Niet belangrijk!

Bij ons schijnt altijd de zon!!!

Welkom bij Mango's Zandvoort

Mango's Beachbar heeft een uniek karakter en is het enige strand paviljoen in Zandvoort waar je Cubaanse invloeden kunt vinden. Het is een cubaans dorpje met verschillende paviljoens. Overal staan olijf- en palm bomen, heerlijke loungestoelen en er heerst een ongedwongen latino-achtige sfeer waarbij aan elk detail is gedacht!

Door de verschillende locaties heeft elk paviljoen zijn eigen karakter en is het mogelijk om verschillende feesten/partijen aan te nemen. Ook kunt u bij ons trouwen! Is het niet prachtig om aan het strand je trouwplechtigheid te laten verzorgen met aansluitend je huwelijks feest?

De combinatie van zon, zee, strand en Zuid Amerikaanse sferen maakt Mango's tot een unieke locatie voor uw bedrijfsevenement, personeelsuitje, verjaardag, huwelijksfeest, foto shoot of een andere gelegenheid. Kijkt u eens onder de rubriek feesten en partijen voor een indruk van de verschillende paviljoens.

Mango's is dagelijks geopend van 10.00 tot 24.00uur van half februari t/m begin oktober. Wilt u een impressie van ons restaurant, neem dan een kijkje bij 'play'.

Wij wensen u een fijne dag/avond en op naar een mooie zomer!!!

Het Mango's team!

Zijn er meer Mango's?

Ja,zeker, Mango's krijgt er steeds meer locaties bij. In 2012 opende er een vestiging op het fantastische strand in Cap d'Agde en sinds 2015 gewoon weer op Nederlandse bodem in hartje Veenendaal. Midden in de stad? Jahoor, deze Mango's Cantina heeft naast het restaurant ook sinds 2017 een echte Mango's Bodega.

Veenendaal Ga naar Mango's Veenendaal

Is het tijd voor een "FEESTJE"!!!

Mango's heeft al jaren ervaring in het verzorgen van feesten & partijen zoals bruiloften, verjaardags en bedrijfs feestjes of welke leuke reden dan ook om iets te vieren! De relaxte uitstraling van Zuid Amerika maakt jou feest fantastisch!

lekker ontspannen bijkletsen --->meer informatie over feesten & partijen

Weetje

Wist je dat Ali B een gedeelte van zijn clip heeft opgenomen bij Mango's? Niet te onderscheiden van Cuba...

Summertime

Social Media

Ook dit jaar staan er leuke en nieuwe evenementen gepland. Ben je nieuwsgiering? Like dan onze facebook pagina en dan ben jij meteen op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen.

Wist je dat?

De bikini contest Miss NL 2012 is gehouden bij Mango's, Thomas Berge een clip heeft opgenomen op het terras en...

Penoza's bruiloft in de BVC