Niet belangrijk!

Bij ons schijnt altijd de zon!!!

Evenementen die nog in ontwikkeling zijn worden uiteraard zo spoedig mogelijk op de site geplaatst. Houdt de site dus goed in de gaten! De meeste evenementen zijn al bekend en staan hier op de site! Wordt ook lid van ons Facebook, we houden je dan up to date met de onverwachte specials......

 

ZANDVOORT A-LIVE!

Gratis toegankelijk strand festival met verschillende DJ's vanaf 16:00 tot 24:00uur.

Mango's is het domein voor het luie zondagmiddaggevoel, afgewisseld met opzwepende beats, spontane feestjes en het samen kijken naar de zonsondergang (want het blijft natuurlijk wel een relaxte zondagmiddag...). Al jaren staat Zandvoort A-Live bekend als een geweldig strand festival met bekende DJ's en verschillende acts. Data 2018:

ZONDAG 20 MEI

ZONDAG 22 JULI

Deze dagen zullen we weer een fantastische line up hebben, die een maand van te voren bekend wordt gemaakt via facebook.

Wil je alvast een impressie van voorgaande jaren, kijk maar naar het filmpje! ------>>>>

Beach Tennis

Op zaterdag 8 en 19 juli 2017 @ Mango’s Beach Bar!  

Al jaren organiseert activetennis.nl dit beach tennis evenement bij ons. Er komen veel internationale spelers op dit evenement er er wordt op hoog niveau gebeachtennist. Beachtennis is toegankelijke en fun voor iedereen! Doe mee en maak kan op een ticket naar Aruba! 

Schrijf je in via www.activetennis.nl

beach tennis te Zandvoort

Lekker dansen op het strand?

Dat kan! Salsamotion komt weer langs op de volgende data's in 2018: 

Zondag 13 mei / Zondag 17 juni / Zondag 15 juli / Zondag 5 augustus / Zondag 19 augustus / Zondag 9 september ( End of Summer party)

Gratis proefles beginners 18.30 tot 19.00 uur en gratis Salsa party van 19.00 - 23.00 uur gegeven door Tonka & André.

Salsa Dansen op het strand