Niet belangrijk!

Bij ons schijnt altijd de zon!!!

Evenementen die nog in ontwikkeling zijn worden uiteraard zo spoedig mogelijk op de site geplaatst. Houdt de site dus goed in de gaten! De meeste evenementen zijn al bekend en staan hier op de site! Wordt ook lid van ons Facebook, we houden je dan up to date met de onverwachte specials......

 

ZANDVOORT A-LIVE!

Gratis toegankelijk strand festival met verschillende DJ's vanaf 16:00 tot 24:00uur.

Mango's is het domein voor het luie zondagmiddaggevoel, afgewisseld met opzwepende beats, spontane feestjes en het samen kijken naar de zonsondergang (want het blijft natuurlijk wel een relaxte zondagmiddag...). Al jaren staat Zandvoort A-Live bekend als een geweldig strand festival met bekende DJ's en verschillende acts.

OP ZONDAG 4 JUNI EN ZONDAG 23 JULI 2017 STAAT ER WEER EEN FANTASTISCHE LINE UP!!!

Wil je alvast een impressie, kijk maar naar het filmpje! ------>>>>

De allerlaatste Zandvoort A-Live is tijdens ons eind feest op zondag 1 oktober. Deze dag staat meestal in het teken van een speciaal thema. Voorgaande jaren zijn groepen gaan langlaufen en het wild western thema was ook een groot succes, dus houdt facebook goed in de gaten!

Beach Tennis

Op zaterdag 8 en 19 juli 2017 @ Mango’s Beach Bar!  

Al jaren organiseert activetennis.nl dit beach tennis evenement bij ons. Er komen veel internationale spelers op dit evenement er er wordt op hoog niveau gebeachtennist. Beachtennis is toegankelijke en fun voor iedereen! Doe mee en maak kan op een ticket naar Aruba! 

Schrijf je in via www.activetennis.nl

beach tennis te Zandvoort

Lekker dansen op het strand?

Dat kan! Salsamotion komt weer langs op de volgende data's: 

Maandag 17 april (2e paasdag) / Zondag 21 mei / Zondag 18 juni / Zondag 16 juli / Zondag 30 juli / Zondag 20 augustus / Zondag 10 september ( End of Summer party)

Gratis proefles beginners 18.30 tot 19.00 uur en gratis Salsa party van 19.00 - 23.00 uur gegeven door Tonka & André.

Salsa Dansen op het strand

Yoga met Deva

Het inademen van de zilte zeelucht en het uitzicht op zee geven je een bijzondere ervaring. Al jaren geeft Deva elke zondag ochtend Yoga op het strand of bij slecht weer binnen! Heerlijke start van de dag!

Thema's en Data

Dutch Week

Nieuw dit jaar! Dutch week bij Mango's Zandvoort!

I.s.m. Dutchweek & Mango's Saalbach is er een echte dutchweek editie op:

Zondag 3 september 

Programma volgt snel...(check facebook!)

Strand activiteiten

Pepsports te Zandvoort heeft een breed aanbod in verschillende strand activiteiten zoals golfsurfen, volleybaltoernooien, suppen, powerboaten of expeditie Robinson.

Informatie & Reserveren