Het Latino paradijs in Zandvoort

Welkom bij Mango's Beach Bar Zandvoort. Van Cuba naar Spanje en van Caribbean naar Tex-Mex. Mango’s Beach Bar is het allemaal in een notendop. Dé plek waar je al jaren wordt omringt door Latino sferen, heerlijke tapas en koude drankjes en dat terwijl je geniet van de Zandvoortse zon! Schijnt de zon niet? Ook binnen waan je je in klein Cuba. Van half februari tot oktober zijn we elke dag open tussen 10 uur ‘s morgens en middernacht. Als je zeker wilt zijn van een plekje, reserveer dan via 023-5712788!

Mango's heeft inmiddels jaren lang succesvolle ervaring in het organiseren van geweldige exclusieve feesten en partijen. Van bruiloften tot zakelijke evenementen. Bekijk hier alvast de mogelijkheden of neem direct contact met ons op. We denken graag met je mee!

ETEN & DRINKEN

Zak lekker onderuit in één van onze loungestoelen met een tropische cocktail, probeer onze fijne tapas op het terras of warm binnen lekker op bij de open haard met een warme chocolademelk. Een zwoele zomeravond is helemaal compleet met onze Gamba's picante de Cuba en een koude Corona. Of probeer eens de Ceviche de la Casa met een Caipirinha de Brasil. Allemaal even exotisch en met liefde bereid! 

Dranken Lunch Tapas Diner 

Feesten & partijen

Mango's is de plek die al je feestfantasieën kan laten uitkomen. Of je nu je een bedrijfsevenement, een BBQ of een bruiloft organiseert: bij Mango's heerst de gehele zomer het ultieme strandgevoel. Ons team is in staat evenementen van begin tot eind te organiseren en uit te voeren, voor groepen van 10 tot 1000 personen. Wij denken graag met je mee, neem direct contact met ons op of klik hier voor meer informatie en offerte!

We beschikken over drie aparte ruimtes. In de Buena Vista Club lijkt het net alsof je in Cuba bent. Hoge houten deuren, mooie schilderijen en speciaal voor barbecueliefhebbers: een patio. De Vissershut is oud en vervallen, en daardoor knus. Visnetten, reddingsboeien en afgebladderde leren barkrukken geven de ruimte een nostalgisch karakter. En natuurlijk het Mango's paviljoen, dat dagelijks in gebruik is als restaurant.

Natuurlijk hebben wij ook gezellige hoekjes op het terras waar uw feest plaats kan vinden. Neem voor vragen en/of meer informatie gerust contact met ons op.

PRIJZEN & OFFERTE

Zandvoort Alive

Zandvoort Alive is inmiddels een begrip in Zandvoort en omstreken. Meerdere keren per zomer host Mango's Beach Bar dit gratis strandfeest voor iedereen boven de 20 jaar oud. 

Luieren, hangen, deinen, flaneren, swingen, dansen, sjansen, los gaan en verorberen. En dan vooral in deze volgorde. Dansen op de lekkerste muziek met de voeten in het zand en handen in de lucht. Op zondag 31 mei 2020 breken we weer los met de eerste editie, zien we je dan?

Wil je op de hoogte blijven van de laatste updates of je vrienden uitnodigen? Klik dan hieronder om naar het evenement op facebook te gaan.

Zandvoort Alive op facebook

CONTACT MET MANGO'S

info@mangosbeachbar.nl

023-5712788

Strandafgang de Favauge 15, 2042 TV Zandvoort

Paal 15

(Postbus 60, 2040 AB Zandvoort)

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m zondag 10.00u - 00.00u

Kom je met de auto? Er zijn legio parkeerplekken in de buurt. Er geldt betaald parkeren op maandag t/m zondag van 10.00 uur – 22.00 uur. Het uurtarief is €2,50. Je kunt betalen met muntgeld, pin of telefoon.

Indien je gebruik maakt van het openbaar vervoer, navigeer dan op treinstation Zandvoort aan Zee. Deze ligt op slechts 6 minuten loopafstand van Mango's.

Kom je met de fiets? Zet deze dan graag in de fietsenrekken rechts naast de ingang.