Welkom bij Mango's Beachbar

Bekijk het menu Reserveer

Mango's Beach Bar

De plek waar je al jaren wordt omringt door Latino sferen, heerlijke tapas en koude drankjes en dat terwijl je geniet van de Zandvoortse zon! Mango's Beach Bar in Zandvoort is de perfecte locatie voor een borrel op het terras met een lekker diner terwijl je van de laatste zonnestralen van de dag kunt genieten, maar ook voor feesten, trouwerijen en recepties.

Dé locatie voor feesten & partijen

Een bedrijfsevenement, barbecue of bruiloft? Mango’s regelt het voor je. Met drie besloten ruimtes en de centrale ligging vlakbij het treinstation is Mango’s Beach Bar dé locatie die u helpt van uw evenement een succes te maken.

Meer weten

Het Latino paradijs in Zandvoort

Welkom bij Mango’s Beachbar Zandvoort. Van Cuba naar Spanje en van Caribbean naar Tex-Mex. Mango’s Beachbar is het allemaal in een notendop.

Maak kennis met Mango's

Kom ook werken bij Mango's Beach Bar!

Enthousiast, flexibel, gezellig en niet vies van hard werken. Dat is precies hoe mensen jou kennen en wat wij zoeken! Mango's heeft de leukste (zomer)baan voor jou in de horeca.

Bekijk vacatures

Beoordelingen

Weekje in de Zandvoort gebleven en hier terecht gekomen aan het eind van de week. Na een lekkere maaltijd besloten om meteen te reserveren voor de dag erna voor de tapas. Ook dit is een succes geweest. De moeite waard om hier eens langs te gaan.

Yordi Appelhof

Vandaag een paar gezellige uurtjes gespendeerd in deze beachbar. Niets dan goede dingen te zeggen: heerlijke cocktails aan eerlijke prijzen, lekkere tapas, zeer goede tapas en een zeer goede service! Hier kom ik zeker terug! Dank u wel Mango!

Dietmar Auwers

Gezellige strandtent met muziek! Leuke bankjes en vriendelijke bediening. Mooi uitzicht op het strand, zee en zonsondergang.

Koen Knol

Een heerlijk plekje aan het strand in Latino-sfeer. Lekkere muziek en heerlijk eten. De burrito kip was in combinatie met de salade echt goddelijk.

Wendy Kroeze

Online reserveren

Lekker eten bij Mango's Beach Bar in Zandvoort? Reserveer direct een tafel of kom gewoon spontaan langs!

Reserveer nu