Feesten & Partijen

Een bedrijfsevenement, barbecue of bruiloft? Mango’s regelt het voor je. En niets is ons te gek. Dus trek al je gekke feestideeën uit de kast, trommel je collega’s op voor een chique borrel of hijs je in een wetsuit voor een middagje kitesurfen met vrienden. Jij roept, wij draaien. Van de ruimte en techniek tot catering of groepsactiviteit, wij hebben alles in huis. Met drie besloten ruimtes en de centrale ligging vlakbij het treinstation is Mango’s Beachbar dé locatie die u helpt van uw evenement een succes te maken.

Ben je opzoek naar een inspirerende locatie aan zee? Kijk dan niet verder! Mango’s is een flexibele locatie met vele mogelijkheden volledig naar jouw persoonlijke wensen. Bij ons geen kant en klaar aanbod, maar een passend concept volledig naar feestelijke of zakelijke gelegenheid.

Enthousiast geworden? Leuk! Stuur ons een e-mail of vraag gelijk een vrijblijvende offerte aan. We beantwoorden al je vragen, denken met je mee en bespreken je wensen en ideeën. Mango’s maakt van je evenement plannen een feest!

Bekijk hier onze brochure